SONPPCAN Child Rights
nl

Over SONPPCAN: Organisatie en Bestuur


Organisatie

SONPPCAN staat voor Stichting Somali Network for Prevention and Protection against Child Abuse and Neglect en is een humanitaire organisatie met de focus op kinderrechten.

SONPPCAN is een stichting en heeft geen vaste medewerkers in dienst.

De organisatie draait met haar projecten op de inzet van vele vrijwilligers en maakt daarnaast gebruik van adviseurs voor specifieke expertise. Ook werkt SONPPCAN bij projecten nauw samen met andere organisaties: vluchtelingenorganisaties, zelforganisaties en partners als Movisie.

SONPPCAN heeft een zakelijk leider die tevens op projectbasis werkt. Zij is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de organisatie, de coördinatie van activiteiten, samenwerkingsverbanden en vrijwilligers.

SONPPCAN draait om juridische kennis en de zakelijk leider is dan ook jurist. Zij functioneert tevens als projectleider bij de uitvoering van projecten in samenwerking met organisaties als Movisie.


Bestuur

Het bestuur van de stichting bestaat uit drie leden:

Actueel

Vragenlijst: keuzevrijheid
Vanaf 21 maart start er een nieuwe campagne vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en haar samenwerkingspartners. Deze campagne heet ‘praten over jouw keuzes’ en gaat over keuzevrijheid  |  lees meer »

meer nieuws »

Projecten & Activiteiten

Barbaarin: Somalische kinderen in de knel
Veel Somalische ouders zijn onzeker over de opvoeding van hun kinderen en vinden opvoeden in Nederland lastig. Hun kinderen hebben ondertussen moeite met het leven tussen twee culturen. Daarom heeft Stichting SONPPCAN project Barbaarin ontwikkeld, ee...  |  lees meer »

meer projecten »

Video